جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: با صنوف متخلف در ماه مبارک رمضان برخورد قانونی می‌شود

سردار «رضایی» گفت: نیروی انتظامی در ماه مبارک رمضان با صاحبان صنوف و اماکنی که اقدام به طبخ و توزیع  غذا خارج از ساعاتی که برای آنان مقرر شده می کنند برخورد قانونی می کند.    
کد خبر: ۷۲۹۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹ - 25February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، سردار «قاسم رضایی» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه استان اصفهان استانی انقلابی وشهید پرور است که 24 هزار شهید تقدیم کرده ؛ بیان داشت: امروز خداوند توفیق داد در این استان ولایی باشیم و در مراسم معنوی اعطای نشان خدمت به بیش از 2 هزار و 200 نفر از جوانان عزیزمان حضور داشته باشیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: با صنوف متخلف در ماه مبارک رمضان برخورد قانونی می‌شود

وی افزود: این جوانان انقلابی و پاک که امروز نشان خدمت در انتظامی کشور را دریافت کردند وارد عرصه خدمت گزاری به مردم کشورمان شدند که به ملت بزرگ ایران و خانواده بزرگ انتظامی تبریک عرض می کنم.

 سردار  رضایی ادامه داد: در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم، در این ماه ماموران انتظامی در کنار مردم و روزه داران هستند،نظم و امنیت مراسمات را برقرار و از شهرها گرفته تا جاده ها و مرزها خدمت گزاری خواهیم کرد. 

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: برابر قانون و شرع با صاحبان صنوف و اماکنی مانند رستواران ها و اغذیه فروش ها که اقدام به طبخ و توزیع غذا خارج از ساعاتی که برای آنان مقرر شده می کنند برخورد قانونی خواهد شد . 

این مقام ارشد انتظامی کشور ادامه داد: امسال تعطیلات عید نوروز باعید فطر همزمان شده که برنامه ریزی های لازم انجام شده و از ملت بزرگ ایران خواستاریم با پلیس همکاری لازم را داشته باشند.

سردار رضایی اشاره ای نیز به چهارشنبه آخر سال داشت و خاطر نشان کرد: هر ساله شاهد انفجار مواد محترقه در چهارشنبه آخر سال هستیم که از بزرگان خانواده ها می خواهیم بر این موضوع توجه کنند و بدانید یک لحظه شادی به یک عمر تلخی نمی ارزد .

وی در پایان از ملت بزرگ ایران خواست: در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز باستانی با فرزندان خود در انتظامی کشور تعامل و همکاری داشته باشند و هر گونه اخبار مشکوک را به پلیس اطلاع دهند و بدانید خادمان شما در انتظامی کشور با افتخار در کنار شما و در این نظام مقدس خدمت گزاری می کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار